Disney Plus Hileli Satış Olan Arsayı Yeni Dizi İçin Kiraladı

Disney+ Çeşme ve Urla bölgesinde kiraladığı arazide Ru adında bir dizi çekmeye başladığı ve Türkiye dizi ve film sektörüne hızlı girişiyle bomba gibi bir dizi çekmeyi planladıkları öne sürüldü. Dizi de pek çok ünlü oyuncu rol almaktadır. Dizinin yapımcılığını ise Türkiye’nin önde gelen yapım şirketlerinden Medyapım üstlenmiştir. Dizide oyunculuğu ile Türk seyircisinin kalbinde taht kuran Meryem Uzerli, Şevval Sam ve Zafer Algöz gibi isimler ön plana çıkmaktadır. Dizinin başrolü olan Meryem Uzerli’nin ise partnerinin yakışıklı oyuncu Emre Karayel olacağı kararlaştırıldı. Ailesiyle birlikte Urla’ya yerleşen güzel oyuncu dizinin çekimlerine bir hayli özen göstermektedir. Yönetmenliğini Bahadır Karataş’ın üstlendiği dizi de üniversiteli genci Burak Berkay Akgül, dizi de yer alan Uzer’inn annesini Şevval Sam ve yine dizi de şeflik yapan Tümsek karakterini ise usta oyuncu Zafer Algöz’ün oynayacağı netleşti. Dizinin çekimlerinin yapılacağı arazinin haberlere konu olması da ayrı ilginç bir olaydır. Disney Plus’ın dizinin çekimlerinin bir kısmının yapılacağı Çeşme bölgesinde kiraladığı arazinin mahkemesi olması haberlere konu olan önemli bir detaydır. Arazinin teknik olarak Baptist Papaz Ertan Çevik üzerinden kiralandığı açıklanmıştır. 

Ertan Çevik’ten Kiralanan Arazi Neden Mahkemeye Konu?

Disney kanalının kiraladığı arazinin hileli bir şekilde satışlarının olduğu ve davasının uzun süre sürdüğü ortaya çıktı. Manşet Türkiye gazetesinde Hasan Çömlekçi’nin yer verdiği mahkemenin ve mal kaçırmanın detaylarını anlattığı haber İzmir’de şok etkisi yarattı. Baptist Papaz Ertan Çevik ise bu arazinin kendine ait olmadığını ve cüzi bir miktar satışla kendi üzerine alındığını kabul etti. İnsanlara doğruluğu, dürüstlüğü ve güvenilirliği aşılayacak olan bir din adamının isminin mal kaçırma ve hileli satış haberlerine konu olması da dizinin izleyenleri için arazinin haberlerini araştırmaya itmiş gözüküyor. Bu gibi detayların yer aldığı arazide şu anda çekimler devam etmekte ve dizinin Eylül ayında gösterime gireceği iddia ediliyor. Dizinin konusu ise Meryem Uzerli’nin canlandırdığı Reyyan karakteri ile Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Uzer karakteri arasındaki aşkı konu edinmiştir. Dizinin seyircisi tarafından merakla beklendiği de gündeme yansıyan maddeler arasındadır. 

Ne Olacak?

Hileli satış yapılan arazide çekimlerin Eylül ayı sonuna kadar devam edeceği ve izleyenlere ay sonunda servis edileceği haber detaylarına yansımıştır. Ancak kendisine ait olmayan arazinin akıbeti Baptist Papaz Ertan Çevik başta olmak üzere bir hayli gündemde kalacağa benziyor. Asıl soru şu bu mülkler Ertan Çevik’e nasıl geçti? Bu soru hakkında mahkeme detayları yer almaktadır. Arazilerin asıl sahibi merhum iş adamı Gündüz Arel herhalde bu günleri görse çok üzülür ve arazilerinin hileli satış ile nasıl Papaza geçtiğinin peşini bırakmazdı. Son olarak dizinin seyircisine şunları söylemek gerekirse; Dizinin konusu kadar çekimlerin yapıldığı arazinin mahkeme detayları ve hileli satış ile arazileri üstüne alan Baptist Papaz Ertan Çevik’İn hayatı da araştırılacak önemli gündem maddeleri arasındadır. 

Related posts

Leave a Comment