İçkinin Dozunu Kaçıran Güzel Oyuncu Gazetecileri Tehdit Etti!

Oyunculuk yapan ve son zamanlarda da DJ’liğe soyunan güzel oyuncu Müjde Uzman, dün gece sevgilisiyle görüntülendi. Çok fazla alkol alan Uzman, kendisini takip eden gazetecileri sevgilisinin yanında tehdit etti. 

Başrolünü oynadığı dizinin başarısıyla adından söz ettiren Müjde Uzman, son yıllarda dizileri popülerlik kazanan DJ’liğe de ilgi duymaya başladı. Dün gece erkek arkadaşıyla görüntülenen Uzman, çok fazla alkol aldığı için ayakta durmakta zorlandı. Ayakta duramamasına rağmen habercilere de tehditler savuran Müjde Uzman oyunculuğu kadar bu davranışıyla adından söz ettirdi.

Ünlü Oyuncu Mekandan Sevgilisi İle Sarmaş Dolaş Çıktı

Önceki gün gece yarısı Taksim İstiklal Caddesi’nde Müjde Uzman sevgilisi ile beraberken görüntülendi. Gazetecileri önünde gören oyuncu ve erkek arkadaşı panik içinde kaçtı. Gazetecilerden rahatsız olan çift sinirlendi. Sevgilisinin kaçmasına sinirlenen Müjde Uzman gazetecilere ateş püskürdü.

Güzel oyuncu ve geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle görüntülendi. Çok fazla alkol alan Uzman, erkek arkadaşının yanında kendine hakim olamadı ve gazetecileri tehdit etti. Başrolünü oynadığı dizinin başarısıyla adından söz ettiren Müjde Uzman, erkek arkadaşıyla görüntülenmekten rahatsız oldu. Çok fazla içtiği için gazetecilerden ve fotoğraflardan rahatsız oldu. Muhabirleri de tehdit eden Uzman, oyunculuğunun yanı sıra davranışlarıyla da adından söz ettirdi. 

Fazla İçti Gazetecilere Ateş Püskürdü

İçkinin dozunu kaçırıp onu görüntüleyen gazetecilere ateş püsküren Müjde Uzman tehditler savurdu. Başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Uzman, gazetecilere karşı gösterdiği bu davranışla tepki topladı. Tehditler savurarak yoluna devam eden oyuncu, alkolün etkisi ile dengesini sağlayamadı ve düşme tehlikesi de atlattı.

Uzman ve sevgilisi gazetecileri gördükten sonra “Neden ve niçin şimdi çekiyorsun?” dedi. Sevgilisi Uzman’ın yanından ayrılırken oyuncu da gazetecilere söylendi. Basın mensupları, “Biz işimizi yapıyoruz.” dedi. Oyuncu, sözlerine rağmen kayıtsızmış gibi davrandı ve çekimler sırasında muhabirleri tehdit etti. Bu uzman açıklamalarını görenler tepki gösterdi. Alkolün etkisindeyken güçlükle ayakta duran ve konuşabilen uzman, gazetecileri tehdit ederek yürümeye devam etti.

Gazetecilerin fotoğraf çekmesini de engellemeye çalışan Uzman, basın mensuplarına da hakaretler savurdu.  Gazetecilere “Bir şey diyeceğim. Neden şimdi fotoğraf çekiyorsun? Şimdi ne çekiyorsun? Bakabilir miyim?” dedi. Ardından da kameraları gazetecilerin elinden almaya çalıştı. Kameraları alamayınca da Müjde Uzman videonun çekilmesini engellemeye çalıştı. 

Eğlence Tatsız Bitti

Önceki gece gece yarısı Müjde Uzman sevgilisi ile Taksim İstiklal Caddesi’nde takılırken görüldü. Ünlü oyuncu sevgilisiyle gece kulübünden çıktı. Gazetecileri mekanın önünde gören oyuncu ve erkek arkadaşı panik içinde kaçtı. Gazetecilerin rahatsız olduğu çift sinirlendi. Sevgilisinin kaçışına sinirlenen Müjde Uzman, gazetecilere saldırdı.

Alkolü aşırı doz alan oyuncu gazetecilere hakaret etti ve kameralara vurdu. Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren uzman, gazetecilerin karşısında sergilediği tavırla büyük tepki topladı. Tehditlerle yola devam eden oyuncu, alkolün etkisi ile dengesini sağlayamadı. Zorlukla yürüyen oyuncu gazetecilerin fotoğraf çekmesini engellemeye çalıştı ve basın mensuplarına da hakaret etti.

Hareketleri Olay Oldu

Alkol problemi olduğu düşünülen oyuncu gazetecilere saygısızlık yaptı. İşini yerine getiren gazetecilere tepki gösteren Müjde Uzman kameraları almaya çalıştı. Kameraları almayı başaramayınca daha da sinirlendi. Video çekilmesini de engellemeye çalışan Uzman, bu davranışlarıdan ötürü hem gazetecilerden hem de çevredeki insanlar tarafından tepki gördü. Tepkileri umarsamadan yürümeye devam eden Müjde Uzman alkolün etkisi ile zaman zamanda düşme tehlikesi atlattı. Müjde Uzman oynadığı diziler ile adından söz ettirirken oyunculuğunu ve başarısını gölgeleyen bu davranışları nedeniyle hayranlarından olumsuz yorumlar aldı. 

Related posts

Leave a Comment