Sinemanın Ünlü Çifti Boşanıyor

Sosyal medyadaki birçok şeyin sahte olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını herkes artık biliyor. Ancak bazı insanlar o kadar içten ve samimi paylaşımlar yapıyor ki, kendilerini kaptırmamak ve hikayelerinin bir parçası olmamak elde değil. İşte bu yüzden sosyal ağların ve hatta ailesinin gözde çifti Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’in boşanma haberi samimiyetiyle herkesi şaşırttı. Beş yıldır evli olan çift, sosyal medya hesaplarından duygusal bir paylaşımla boşandıklarını duyurdu. Kısa sürede çiftin boşanma haberi sosyal medyada gündem oldu.

Oyunculuk yapan Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu çifti 2014 yılında ani bir kararla dünyaevine girmüşti. Aşklarını dolu dizgin yaşayan çift sevgilerini sosyal medya hesaplarında göstermekten asla çekinmedi. Samimiyetleri, aşkları ve mizahlarıyla izleyicilerin kalbini kazanmayı kısa sürede başaran çift, sosyal medyada yaptıkları her paylaşım ile adeta onlara daha çok hayran olmamızı sağladı. 

Ardından 2016 yılında kızları Ada doğdu. Uraz Kaygılaroğlu eşi, uzun ve zorlu bir doğumun ardından kızını kucağına aldı. Uraz Kaygılaroğlu ise bu süreçte eşinden bir an olsun ayrılmadı. Bu anları da sosyal medyada paylaştı. Uraz Kaygıdaroğlu, doğum yaparken neler yaşadığını ve eşinin ne kadar güçlü olduğunu paylaştı. Ancak herkesi hayran bırakan ve kıskandıran bu evlilik beklenmedik bir şekilde sona erdi. Ünlü çift, Instagram hesaplarını paylaşarak ayrılıklarını duyurdu. 

Baba Candır dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu ve kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan eşi Melis İşiten hayranlarına üzücü bir haber verdi. Sevgi dolu çiftin boşanma kararı Melis İşiten’in açıklamasının ardından sosyal medyayı yerinden oynattı. Hayranlarını çok üzen Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten boşanma kararının ardından peşi sıra açıklamalar yaptı.. 

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten çifti sevilen isimler arasında yer alır. Çiftin sosyal ağlardaki paylaşımları hayranları tarafından izleniyor. Haziran 2014’te evlenen ve 2016’da kızları Ada’yı karşılayan çiftten üzücü bir haber geldi. 

Soyadını Hesabından Kaldırdı! 

Melis Kaygılaroğlu, boşanmadan önce sosyal medya hesaplarındaki soyadını değiştirdi. Ünlü oyuncu, eşinin soyadı olan Uraz Kaygılaroğlu’nu bırakıp İşiten olarak değiştirdi. Bu detay sadık takipçileri tarafından anında fark edildi. Oyuncunun soyadını İşiten olarak değiştirmesinin ardından kimi hayranları üzülürken kimi hayranları da destekledi.

Uraz Kaygılaroğlu Melis İşitme Ayrılık Nedeni? 

Bu çiftin boşanma kararında böyle bir “aldatma” durumu olup olmadığı akıllarda soru işareti olarak yer edindi. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten Kaygılaroğlu konuyla ilgili açıklama yaptı. Fakat çift böyle bir durumun söz konusu olmadınığı belirtti. ayrılık sebeplerinin anlaşamamaları ve görüş ayrılıkları olduğunu söyleyen çift anlaşmalı olarak boşanacak.

Uraz Kaygılaroğlu ve eşi Melis İşiten aniden boşanma kararı aldı. Bununla ilgili bir açıklama Uraz Kaygılaroğlu tarafından yapıldı. İkili ortak açıklamalarla ayrıldıklarını duyurdu. Beklenmedik bir ayrılık hakkında çift; “Karşılıklı anlaşarak boşanacağız, boşanmanın sebebi içinde yaşadığımız fikir ayrılığıdır.” dedi.

Yayınladıkları ortak açıklamada  çift, anlaşarak boşanacaklarını belirterek, boşanma nedeni konusunda fikir ayrılıkları olduğununun da altını çizdi. Çift, avukatları aracılığıyla yasal boşanma sürecini takip etti. İki tarafında evlilikleri boyunca her zaman mutlu olmadığını ve zaman içerisinde ayrılığın daha doğru olduğunu düşünen çift boşansalar bile arkadaşlıklarına devam edeceklerini açıkladı. Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan çift birbirlerinin hayatlarında çocukları için yer alacaklarını belirtti.

Duygusal bir ayrılık mesajı yayınlayan ikili ayrılsalarda sevgi ve saygılarını kaybetmediklerini herkese göstermiş oldu. Hayranları tarafından takdir edilen çift samimiyetleri ve doğal davranışları ile hayranlarının aklında yer edindi.

Related posts

Leave a Comment