Cem ve Serenay’ın Skandal İlişkisi

Cem ve Serenay’ın romantik ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düştü. İlişkinin ortaya çıkışı olan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın Atina tatili, Atina’da tatil yapmakta olan vatandaşlar sayesinde belgelenmişti. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın tatilde çekilen fotoğraflar ise kısa sürede viral olmuştu. Kısa bir süre sonra çift tarafından bu ilişki kabul edilmişti. Güzelliği ile Yılmaz’ı büyüleyen Serenay Sarıkaya, bir kez daha Türk kadınlarının kendilerini güldüren erkeklerden hoşlandığını kanıtladı. Serenay ve Cem Yılmaz yaş farkı da hayranları için merak konusu oldu. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya yaş farkı ise 18’dir.

“Ünlü Komedyen Alice Müzikalinde de Poz Verdi”

Defne Samyeli ile ayrılığından hemen sonra Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya’nın oynadığı müzikalın eğlence gecesinde de yer aldı.Bu gecede magazincilere de poz veren Cem Yılmaz ilişkinin varlığını bu görüntülerle kabul etmiş oldu. 

“Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın Güzelliği ile Büyülendi. Aşkını İlan Etti”

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın aşk ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşerken çiftin evlilik düşündüğü iddiası da herkesi şok etti. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın inanılması güç aşkları sosyal medyaya taşındı. Yeni  reklam filminde işbirliği yapacak olan Serenay Sarıkaya, çekimden bir kareyi Instagram hesabından “Size bir sır vereceğim ama şimdilik…” notuyla paylaştı. Bu paylaşımın altına yorum yapan ünlü komedyen sosyal medyayı yerinden oynattı.

“Yorum Büyük Beğeni Topladı”

Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından “Size bir sır vereceğim, ama şimdi değil…” notuyla bir video paylaştı. Ünlü oyuncunun sevgilisi olan Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafına gül emojisi ile yorum yaptı. Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına yaptığı  yorum hemen beğeni topladı. Bu yorumla Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’ya aşkını da ilan etmiş oldu. Atina’da fotoğrafları çıkan çift artık aşkını kimseden gizlemiyor. 

“Evlenecekleri bile iddia edildi”

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın inanılmaz aşkı hakkında ünlüler dünyasında  yeni iddialar ortaya atıldı. Söylentiye göre çift yakında nikah masasına oturacak olduğu konuşuluyor. Hızlı bir şekilde gelişen bu aşkın evlilikle taçlancağı haberi kısa zamanda hayranlarının ilgisini topladı. 

Cem Yılmaz, 2013 yılında evli olduğu Ahu Yağtu’dan boşanmıştı. Serenay Sarıkaya, 3.5 yıldır birlikte olduğu Kerem Bürsin ile birlikteyken evliliği düşünmediğini söylemişti. Yılmaz ile Sarıkaya’nın bu evlilik iddiaları ise sosyal medyada ve hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Bir süredir doludizgin  aşk yaşadığı söylenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, Atina sokaklarında birlikte görüntülendi.  Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın aşk ilişkisi magazin gündemini bombaladı ancak çiftin evlenmeyi düşündüklerini iddia etmesi herkesi şok etti. Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz arasındaki inanılmaz aşk sosyal medyada viral oldu. 

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ayrılığına güzel oyuncular Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın beklenmedik yakınlaşmasının neden olduğu söyleniyor. Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin ayrılmasına neden olan kadın şeklinde medyada gösterilen Serenay Sarıkaya ise bu durumun karşısında harekete geçti. 

Hakkında yapılan bu olumsuz iddialara  karşı bir süre sessiz kalan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bu yorumları ve söylentileri yapan kişiler hakkında 100.000 liralık bir manevi tazminat davası açtı. 

Yapılan haberlere göre Sarıkaya’nın avukatı olan İsmail Filiz, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na taraflarca sunulan dilekçede mesajların ve söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ile ilişkisini sonlandırdı. Bu duruma ilişkin Serenay Sarıkaya adına yapılan haverlerin ve yayınların durdurulmasını ve davalıya maddi zarar dışındaki zararlarının 100.000 lira ödenmesini talep ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Related posts

Leave a Comment