Önce Aldatma İtirafı Sonra Çıplak Poz

Aldatma itirafıyla gündeme gelen Esra Dermancıoğlu, bu kez yatağından çıplak bir poz paylaştı. Zaman zaman görüntü ve açıklamalarıyla magazin basınının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, rol aldığı dizilerin yanı sıra bu kez sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar ile magazin gündemine oturdu. 

Esra Dermancıoğlu geçtiğimiz aylarda kocası hakkında şoke eden bir itirafta bulundu. Dermancıoğlu, “Bir erkek ve bir kadının ilişkisini haklı çıkarmayacağım.” Dedi. Karım benden sıkılıp beni aldatabilir ama bu normal.” 53 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz günlerde “Bir erkek beni aldattığında şaşıracak ya da üzülecek bir şey yok” açıklamasıyla gündeme oturdu. Katıldığı dizilerin, filmlerin yanı sıra zaman zaman magazin programlarında yaptığı farklı açıklamayla da en çok konuşulan isimlerden biri oldu. 

Geçtiğimiz aylarda Esra Dermancıoğlu eşi hakkında şok itiraflarda bulunmuştu. Dermancıoğlu, şunları söyledi: “Birbirini aldatan kadın ve erkeklerin sorunlarına asla adalet getirmeyeceğim. Bu başka bir motivasyon, birisini aniden istememek başka bir şey. Eşim benden sıkılabilir ve aldatabilir bu doğal bir şey.” dedi.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, “Bir erkeğin beni aldatması şaşıracağım ya da üzüleceğim bir şey değil” açıklamaları ile geçtiğimiz günlerde gündeme gelen 53 yaşındaki Dermancıoğlu bu kez yataktan pozlarını paylaştı. Çıplak pozu magazin dünyasında konu olan ünlü oyuncu bazı kesimlerden tepki aldı. 

Ünlü oyuncu Esra Delmanchor, sosyal medyadaki sansasyonel paylaşımları nedeniyle pek çok kez tepki almıştı. Yer aldığı dizilerin yanı sıra ara sıra magazin programlarına çıktığı ve yaptığı  açıklamalarla da en çok konuşulan isimlerden biri olmayı da başarmıştı. fakat ünlü oyuncunun son paylaşımı ise magazin dünyasını ve sosyal medyayı yerinden oynattı.

53 yaşındaki Dermancıoğlu, bir arkadaşı için yatakta çıplak  poz verdi. Oyuncu vücudunun çoğunu ince bir örtü ile kapattı. Bu fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu bu kadarı da olmaz dedirtti. Ünlü oyuncu bazı kesimlerden olumsuz yorumlar alırken bazı kesimlerden de cesareti tebrik almayı başardı.

“Neden Yaşlı Değilim?” 

Dermancıoğlu şu notu düştü: “Gözlerimi kapatana kadar 53 yaşındaydım…” Kendisini yaşlı bulmayan ünlü oyuncu yaptığı paylaşımın altına da “Neden yaşlı değilim?” notunu düştü.

Dermancıoğlu, “Bir erkeğin beni aldatmasının hiçbir önemi yok. Birbirini aldatan kadın ve erkek meselesine asla adalet getirmeyeceğim.” dediği açıklaması ile geçtiğimiz aylarda da adından söz ettirmeyi başarmıştı. Bu sözlerin ardından Esra Dermancıoğlu eski eşi tarafından aldattığını şu sözlerle anlattı: 

“Arkadaşlarımızın ayrıldığı geceydi. Aniden bana dönüp “Seni aldattım” dedi. O an beni aldattığına inanamamıştım ve “Beni aldattın mı” dedim. “Evet,” dedi. Sonra konuştuk, çok konuştuk. Ardından da ayrılma kararı aldık ve ayrıldık. Şimdi çok tatlı iki arkadaşız. Kızımın babası çok önemli bir insandır. Ama bu sıkılamayacağı ya da benim ilişkimizden sıkılamayacağım anlamına gelmiyor…” 

“Bütün Bunlar Aşk Gereksinimleri”

Dermancıoğlu, son dönemde en popüler uygulama olan Clubhouse içerisinde bir odada Murat Balcı ile tanıştı. Kısa sürede yakınlaşan Esra Dermancıoğlu Murat Balcı ikilisinin dostluğunun aşka dönüştüğü iddia ediliyor.

Esra Dermancıoğlu için hayranları öfkeli aşk iddiaları ve yorumlarında bulunulmuştu. Bu duruma sinirlenen ünlü oyuncu tepkisini Instagram’da şu sözlerle dile getirdi: “Fotoğraf çekip konuşuyorlar… Diyorlar ki, şimdi söylememe izin ver. ama bu bir kadının tarzı değil. ” “Bir kadın gibi görünmüyorsun.” Bunlar sizin bana söyleyebileceğiniz şeyler değil. Be heteroyum ve bu halimi çok seviyorum.”

Related posts

Leave a Comment