Güzel Oyuncu Bensu Soral Partide Baygınlık Geçirdi

Bensu Soral dizileri ile sıklıkla konuşulurken geçtiğimiz gecede baygınlık geçirmesi ile gündeme geldi. Güzel oyuncu Bensu Soral, eşi Hakan Baş ile katıldığı bir partide herkesi korkuttu. Uzun saatler boyunca partide eğlenen yetenekli oyuncu daha fazla dayanamayarak bayıldı. Hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki genç oyuncu saatlerce gözetim altında tutuldu. Gerekli tetkitleri yapılan oyuncu doktorların onayının ardından tekerlekli sandalye ile taburcu edildi. 

Partide Ne Oldu?

Mina Ekici ve Sercan Gençoğlu arkadaşları için özel bir eğlence gecesi düzenledi. Bebek Lucca’daki partiye Bensu Soral, Hakan Baş, Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan, Hacı Sabancı, sevgilisi Nazlı Kayı, Aras Bulut İynemli, sevgilisi Bige Önal gibi ünlü isimler katıldı. Eğlence son sürat devam ederken fenalaşıp bayılan Bensu Soral partinin  tadını kaçırdı.

Bensu Soral parti sırasında dayanılamaz bir mide ağrısı yaşamaya başladı. Ağrısı ile baş etmeye çalışan güzel oyuncu, bir süre sonra bilincini kaybederek baygınlık geçirdi. 27 yaşındaki yetenekli oyuncu, eşi Hakan Baş tarafından Maslak’ta özel bir hastaneye apar topar kaldırıldı. 

Rahatsızlığından Ötürü Yürüyemedi!

Uzun saatler boyunca hastanede kalan Bensu Soral, tekerlekli sandalyeyle otomobile gidebildi. Yürüyemeyen oyuncu eşinde destek alarak arabaya binebildi. Bensu Soral habercilerin soruları karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Eşi Hakan Baş ise “Gerekli testler yapılmıştır. Testlerin ve doktor gözetimin ardından daha iyi.” diye konuştu.

Bensu Soral’in yakın zamanda yapılan bir röportajında bahsettiği bazı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldığı tahmin ediliyor. “16 yaşındayken kilo vermek için sıkı bir diyet programı uyguladım. Günde üç kez kendimden geçtim. Ölümcül bir tehlikede değilim. Ama aşırı heyecan ve yürek burkan sporlar bana yasak.” diyen oyuncu hastalığının sebebinin bu olduğunu belirtmişti.

Bence Solal’in Hastalığından Ötürü Hastaneye Yatırıldı!

Bensu Soral’ın hastalığı ne sorusu hayranlarının aklını kurcaladı. Bence Solal’ın okul yıllarında kilo kaybı nedeniyle hastalandığı ve uzun süredir tedavi gördüğü ortaya çıktı.  Bensu Soral 16 yaşında kilo aldığında babası onu “kilona dikkat et” diye uyardı. Soral bu duruma o kadar üzüldü ki bu söz üzerine diyete başladı. Ölümcül bir diyet yapan ve bir günde üç kez bayılan oyuncu ailesi tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Doktorlar ona epilepsi teşhisi koymuş ve bir yıl boyunca ilaç tedavisi görmüştü.

Ömür Boyu Süren Bir Hastalık

26 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda hastalığını anlattı. “Epilepsi hastası değilmişim. Bilinçsiz beslenmeniz nedeniyle hayatınızın geri kalanında yaşayacağınız hayatı tehdit etmeyen bir kalp rahatsızlığına sahip olacaksınız denmişti. Aşırı heyecan, kalp kırıklığı ya da zorlu sporları bana yasak. Ben böyle yaşıyorum” diye konuştu. Ardından bu teşhisin yanlış olduğu ortaya çıktı. 

Bir yıl boyunca yanlış tedavi gören güzel oyunca şimdi de başka sağlık sorunları ile uğraşıyor. Crohn adında bir hastalığı olan oyuncu düzenli olarak iğne vuruluyor. Bensu Soral “Ben Crohn hastasıyım. Crohn; kronik bir rahatsızlık olmakla beraber her hafta kendime iğne yapmamı gerektiren bir hastalık.” diye hastalıkla ömür boyu savaşmak zorunda kalacağının ad altını çizdi.

Hastalığı İşine Engel Değil!

Bensu Soral hastalığı olmasına rağmen kariyerine ara vermiyor. Genç yaşından sağlık sorunları ile uğraşan Bensu Soral, bu durumun kariyerinin etkilemesine izin vermiyor. Sağlıklı ve dikkatli beslenen güzel oyuncu düzenli olarak doktor kontrolüne gidiyor. Hiçbir zaman hastalığını bir engel olarak görmeyen Bensu Soral, yeni projelerde yer almak için çalışıyor.

Related posts

Leave a Comment