Halil Sezai 67 Yaşındaki Komşusunu Dövdü

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, 67 yaşındaki komşusunu dövdükten sonra ilk kez konuştu: “Üzgünüm hayatımda ilk kez  kavga ettim.”

Tuzla’da 67 yaşındaki komşusu ile kavga eden ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, geçen yıl serbest bırakıldığından bu yana ilk kez gazetecilere konuştu. Ünlü şarkıcı, “Tam istediğim gibi açıklama yapamadım. Sözlerim çok farklı şekillerde çarpıtıldı. Kanmamalıydım, keşke öyle yapsaydım. Tabii ki pişmanım. Bana bakan aileme sorun çıkardığım için üzgünüm.” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Halil Sezai, 15 Eylül 2020’de Tuzla’da  67 yaşındaki komşusu ile tartıştı. Tartışmanın gürültü yüzünden çıkması ise ünlü oyuncuyu sinirlendirdi. Gürültü yüzünden komşuyla tartışan ünlü oyuncu bir süre sonra sinirlerine hakim olamayıp komşusunu dövdü. Bu şiddet anları da başka bir komşusu tarafından kayıt altına alındı. Kmşusunu döverek de fotoğraflandı bu durumun sonucunda ünlü oyuncu 43 gün hapis yattı. Geçen yıl serbest bırakıldı. Sezai olaydan bu yana ilk kez gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Halil Sezai darp olayı hakkında konuştu. “Basına çok kızgınım.” dedi. Ünlü oyuncu Halil Sezai, sözlerinin çarpıtıldığını iddia ederek, “Medyaya çok kızgınım. Sözlerim çok farklı şekillerde çarpıtıldı. Keşke yazılanlara bir cevap olsaydı, herkes konuşmalarımı yanlış anladı. Tabii ki pişmanım. Beni özenle yetiştiren ailemi üzdüğüm için çok pişmanım. 41 yaşımdayken ilk kez biriyle kavga ettim. İnanın bir daha kavga etmek istemiyorum.”

“Bu Hayatı İstiyor muyum? Bilmiyorum” 

Şarkıcı ve oyuncu olan Halil Sezaş, işlerinin bu durumundan etkilenmediğini fakat bu durumdan sora hayatından pek memnun olmadığını söyledi.

15 Eylül 2020’de Tuzla’daki villasında gürültü yüzünden tartışan ve 67 yaşındaki komşusunu Halil Sezai dövdü, 43 gün cezaevinde  yattı. Serbest bırakıldıktan sonra uzun bir aradan sonra ilk kez yayınlanan Sezai, basının sorularını yanıtladı. 

Peki Ne Oldu?

“Basına çok kızgınım.” Keşke yazılanlara bir cevap olsa dedim çünkü diğer sözlerimde yazılanların bir benzeri yoktu. Tabii ki pişmanım. Beni özenle yetiştiren ailemi kırdığım ve onları hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm.” sözlerini söyleyen Sezai, “Normal bir hayat yaşıyorum. Gürültü noktasında anlaşamadık ve karşımdaki kişinin sözleri gururuma çok dokundu.” da dedi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimatla Halil Sezai Paracıkoğlu, avukatları ve polis eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı’na götürüldü. 

Basın Suçları Soruşturma Bürosu savcılığının ifadesine başvuran Paracıkoğlu, “silahla kasten yaralama” ve “silah kullanmakla tehdit” suçlamasıyla görevli sağlık görevlisine sevk edildi. 

Anadolu 7. Sulh Ceza Mahkemesi, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu’nun “silahla kasten saldırı” suçundan tutuklanmasına karar verdi. 

Mahkeme, davanın mahiyeti ve mevcut deliller ile sicildeki suçun mahiyetinin şüpheli lehine değiştirilebilme ihtimalini göz önünde bulundurarak, “silah kullanmakla tehdit eden” zanlı hakkında tutuklama talebine karar verdi. 

Darp Edilen Komşu Hakkını Aradı

15 Eylül’de Tuzla’daki arazide iki villayı çekim için kiralayan Halil Sezai Paracıkoğlu ile yan evde oturan Hüseyin Merici arasında kavga çıktı. Tartışma sırasında dövüldüğünü söyleyen komşu Merici, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai Kadıköy’deki evinde gözaltına aldı. 

Halil Sezai Paracıkoğlu, karakoldaki ifadesini tamamladıktan sonra serbest bırakıldı. Anadolu Başsavcılığı, Halil Sezai Paracıkoğlu’nun bugün yargılanmasına ve ifadesinin alınmasına karar verdi. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyalarda yer alan fotoğraflara ve alınan ifadeye göre, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkındaki soruşturmanın  genişletildiğini, zanlının “silahla kasten yaralama” ve “hakaret” ifadelerinin bulunduğunu söyledi. Cumhuriyet Başsavcılığının genişletildiği açıklandı. 

Related posts

Leave a Comment