Ellen Page, Trans Birey Oldu

Ellen Page, trans olduğunu belirtmek için adını değiştirdiğini duyurdu. 33 yaşındaki sanatçı, sosyal medya hesaplarından Elliott adını kullandığını iddia etti. Son olarak, Netflix’in The Umbrella Academy adlı dizisinde izleyiciler önünde sahne alan ve  Juno filmindeki rolüyle 2007’de Oscar kazanan Ellen Page, artık trans  olduğunu açıkladı. 

Las Vegas’ta düzenlenen LGBT Gençlik Konferansı’nda ‘Gizlenmekten bıktım’ diyerek eşcinsel olduğunu söyleyen oyuncu,  Instagram hesabından yaptığı duyuruda bu ismi artık her yerde kullanacağını açıkladı. 

Şu andan itibaren yeni adı “ Elliott”

Ellen Page transeksüel olduğunu açıkladıktan sonra kendisini daha özgür ve daha şanslı olduğunu hissettiğini söyledi. Elliott aynı zamanda şu ifadeleri de kullandı: 

“Herkese merhaba, size trans olduğumu  ve adımın Elliott olduğunu bildirmek isterim. Bunu yazdığım için, burada olduğum için, hayatımda burada olduğum için şanslıyım. 

Bu yolculukta bana destek olan büyük insanlara teşekkür ederim. Trans topluluğundaki birçok kişiden etkilendim. Bu dünyayı kapsayıcı ve şefkatli bir yer haline getirmek için gösterdiğiniz cesaret, cömertlik ve yorulmak bilmeyen çabalarınız için teşekkür ederiz. Daha sevgi dolu ve eşit bir toplum için her türlü desteği sunuyorum. ”

Dünyaca ünlü Kanadalı aktris Ellen Page, trans olduğunu açıkladı ve kendisine Elliott Page adını verdi.

Trans olmayı seviyorum diyen ünlü oyuncu Elliott Page, dalga geçilmesinden ve şiddetten korkuyordum bu nedenle gerçek hissiyatımı sakladım diye konuştu. Trans bireylere yönelik ayrımcılığı ele almak için artık susmayacağınında altını çizdi.

“Hayatımda bu noktada olduğum için şanslıyım” 

Bugün geldiği konum için şanslı olduğunu belirten ünlü oyuncu Elliott Page artık kim olduğunu saklamayacağını ve özgürce hayatını yaşayacağını belirtti. Hissettiği gibi yaşamaya başlayan ünlü oyuncu, kendisinden başka kimsenin düşüncesine de önem vermediğinin altını çizdi. 

“Bayanlar ve baylar, size transeksüel olduğumu  ve adımın Elliot olduğunu bildirmek isterim. Bunu yazdığım için, burada olduğum için, hayatımda burada olduğum için şanslıyım. Bu yolculukta bana destek olan harika insanlara teşekkür etmek istiyorum. Trans topluluğundaki birçok kişiden etkilendim. Bu dünyayı kapsayıcı ve şefkatli bir yer haline getirmek için gösterdiğiniz cesaret, cömertlik ve yorulmak bilmeyen çabalarınız için teşekkür ederiz. Daha sevgi dolu ve eşit bir toplum için her türlü desteği sunuyorum.”

Hayranları desteğini bırakmadı 

Ünlü oyuncunun hayranlarıda desteğini bırakmadı. Yalnız olmadığını sonuna kadar hisseden Elliot artık güvenle ve özgürce kimliğini yaşayabilecek. Hissettiği gibi yaşamanın öneminden bahseden ünlü oyuncu artık yeni senaryolar içinde hazır olduğunu belirtti. Saklamaktan yorulduğunu söyleyen oyuncu hayatında olmadığı biri gibi yaşayarak vakit kaybettiğini düşündüğünü söyledi. Yaşamın kısa olduğunu kendisi olarak bu yolda devam etmek istediğini herkesin önünde söyleyerek gerçek Elliot olacağımı düşünüyorum diye konuştu.

Ünlü Oyuncuyu Netflix’te Yalnız Bırakmadı

Açıklamalarının ardından endişeye kapılan ünlü oyuncu hem hayranlarının hem Netflix’in desteği ile ayakta kaldı. Las Vegas’ta trans bir birey olduğunu korkusuzca açıklayan Elliot, düzenlenen LGBT Gençlik Konferansı’nda saklanmaktan yorulduğunu ve özgürlüğünü istediğini söyledi.

Gerçek kimliği ile yaşamak isteyen ünlü oyuncu hayranlarına eşcinsel olduğunu korkusuzca açıkladı. Hem twitter hem de  Instagram hesabından yaptığı duyuruda Elliot adını her yerde kullanacağını söyledi.Yeni adı ile hayata yeniden başlayan ünlü oyunca daha mutlu ve özgür olduğunu da açıklamalarında belirtti. 

Ünlü oyuncuyu sosyal medyadan da çok sayıda destek mesajı aldı. Netflix, “Süper kahramanlarımızla gurur duyuyoruz! ELLIOT SENİ SEVİYORUZ, 3. Sezonda seni tekrar görmek için sabırsızlanıyoruz!” diyerek desteğini gösterdi.

Related posts

Leave a Comment