Kıvanç Tatlıtuğ’un 44 Yaşındaki Güzel Eşi Başak Dizer Hamile!

2016 yılında evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’den müjdeli haber. Dizer’in üç aylık hamile olduğu söylendi. Çifte yakın bir kaynak haberi doğruladı: Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun zamandır beklenen bebek haberi magazin dünaysına bomba gibi düştü. Sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin bebek sahibi olacağı iddiası, hem sosyal medyada hem de magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. 

Üç Aylık Hamile! 

44 yaşındaki Başak Dizer’in 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çifte yakın bir kaynak, haberin doğru olduğunu basın mensuplarına açıkladı. Basına yansıyan haberin ardından ikilinin bebeğinin cinsiyeti merak konusu oldu. Bir süredir Mardin’de bulunan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeğinin cinsiyeti ise hayranları tarafından çok merak ediliyor.

Huzurlu ve Mutlu Evlilik Bir Bebekler Taçlandırılıyor!

Mutlu bir evlilik ve başarılı kariyerleri ile magazin dünyasının en örnek çiftlerinden biri olan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti hakkında “Bebek bekliyorlar.” iddiası gündemi sarstı. Söylentiye göre yıllardır bebek sahibi olmak isteyen ünlü çift sonunda  hayallerine kavuştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer yaş farkı olan evliklerine rağmen magazin dünyasının favori çiftleri arasında yer alıyor. 

Magazin gündemindeki son açıklamaya göre Kıvanç Tatlıtuğ’un 44 yaşındaki eşi Başak Dizer hamile. 37 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ, eşinin hamile olduğu haberiyle sevinçten kendinden geçti.

Hamileliğini Haziran Ayında Reddetmişti!

Başak Dizer’in geçen Haziran’da hamile olduğu söylenmişti. Bu haber hayraanalrın aklına Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor sorusunu düşürmüştü. Dizer, Instagram’da bir arkadaşının kendisini tebrik ettiği bir gönderiye yanıt vermişti. Ardından ortaya çıkan hamilelik iddialarını da yalanlamıştı. Arkadaşına özel mesaj atan Başak Dizer Tatlıtuğ, şunları söyledi: “Her yıl düzenli olarak çıkan yalan haberler.” 

Başak Dizer Hamile 

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilisti Başak Dizer, beş yıl önce Fransa’da nikah masasına oturmuştu. Evlilikler başarılı ve güzel bir şekilde ilerleyen çiftin ne zaman bebek sahibi olacakları hayranları ve ailesi tarafından merak konusuydu. Fakat artık çiftin hayranlarının ve ailesinin merakı son buldu: Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor! Başak Dizer hamile  3 aylık hamile! 

Başak Dizer’in 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çifte yakın bir kaynak, haberin doğru olduğunu açıkladı. Basına yansıyan haberin ardından ikilinin bebeğinin cinsiyeti merak konusu oldu. Bir süredir Mardin’de bulunan Tatlıtuğ ve Dizer’in bebeğinin cinsiyeti ise hayranlarının merak konusuydu.

Tatlıtuğ Çiftinin Oğlu Olacak!

2016 yılında dünya evine giren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı Başak Dizer, şimdi de Bebek heyecanını yaşıyor. Anne ve baba olmak için gün sayan ikilinin bebek cinsiyeti de ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin merakla beklenen bebeklerinin cinsiyetleri belli oldu. Mutlu çiftin bir erkek bebekleri olacağı söylendi. 

Yakışıklılığı ile genç kızların kalbini çalan Kıvanç Tatlıtuğ en az kendisi kadar da yakışıklı olacak bir erkek bebek bekliyor. 

Çok Heyecanlı ve Mutluyuz

Bu zamana kadar hamilelik iddialarına sessiz kalan çift geçtiğimiz gün habercilerin sorusunu yanıtladı.Gazetecilere konuşan ve Babalık heyecanı yüzünden okunan Kıvanç Tatlıtuğ, “Çok mutluyuz. Öncelikle bu güzel duyguyu paylaşan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Allah dileyen herkese nasip etsin. Biz de  bu süreçte yeniyiz, henüz bir isim bulamadık. Her şeyden önce sağlıklı olun, sağlıklı olun. Henüz bir isim bulamadık” dedi.

Related posts

Leave a Comment