Aslı Bekiroğlu’nun Müstehcen Görüntüleri Yer Yerinden Oynadı!

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden Aslı Bekiroğlu’ndan geldi. Aslı Bekiroğlu Vine videoları gündeme geldikten sonra oyunculuğa başlayarak kariyer basmaklarını tırmanmaya başlamıştı. Bir anda sosyal medyayı gündem yapan olayın ardından Aslı Bekiroğlu günler sora açıklama yaptı. Mücadele eden genç oyuncu Aslı Bekiroğlu sevgilisi Can Koçkan’la birlikte çektirdiği müstehcen fotoğrafların sosyal medyaya sızdırılmasının ardından büyük destek gördü. 

Bugün oyuncu Aslı Bekiroğlu’a ait olduğu iddia edilen müstehcen fotoğraf ve videolar  sosyal medyada gündem oldu. Aslı Bekiroğlu, magazin dünyasında bomba etkisi yapan bu olayın ardından açıklama yaptı. 

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun özel iCloud hesabının, müstehcen fotoğrafları ortaya çıkınca “hacklendiği” söylendi. Ancak sanatçıdan nasıl “hacklendiğine” ve tehdit edildiğine dair bir açıklama yapılmadı. Bekiroğlu sadece fotoğraf paylaşan ve kötü yorum yapan kişilerden bahsetti. 

Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisine ait olduğu söylenen görüntüler sosyal medyayı ve magazin dünyasını yerinden oynattı.  Sosyal medya platformu olan Vine’da çekilmiş videolarla ün kazanan güzel oyuncu, bu görüntülerle bir kez daha adından söz ettirdi. Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu görüntülerle Aslı Bekiroğlu, Instagram hesabından bir hikaye paylaşarak “müstehcen video ve fotoğraflar” hakkında açıklama yaptı.

Görüntüler Magazin Dünyasına  Bomba Gibi Düştü

Aslı Bekiroğlu müstehcen görüntüleri ile gündeme geldi. Güzel oyuncuya ait olduğu iddia edilen bu fotoğrafların yayınlanmasının ardından akşam saatlerinde Aslı Bekiroğlu açıklama ya da bir paylaşım yapmadı. Bir süre sonra ünlü oyuncu sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada bu görüntüleri yayınlara ateş pükürdü. Bunları bilerek veya bilmeyerek paylaşanlar, bu kişiler hakkında  suç duyurusunda bulunuldu. Ayrıca haklarında maddi ve manevi tazminat davası açıldığını da kamuoyunun bilgisine sundu. Basına ve kamuoyuna, ismimi ahlak dışı paylaşımlara veya çeşitli şekillerde fotoğrafımı ekleyerek farkındalık yaratmak isteyenlere fırsat veya ödül vermemelerini rica etti.

Aslı Bekiroğlu Sessizliğini Müstehcen Fotoğraflar Üzerine Bozdu

Bugün oyuncu Aslı Bekiroğlu’a ait olduğu iddia edilen müstehcen fotoğraf ve video sosyal medyada viral oldu. Aslı Bekiroğlu, magazin dünyasını şoke eden olayın ardından açıklama yaptı. Oyuncu Aslı Bekilor’a ait olduğu iddia edilen bir görüntü bugün magazin gündemine bomba gibi düştü. Özellikle öğle saatlerinden sonra arama motorlarında bu konuyla ilgili araştırmalarda bir artış meydana geldi. Paylaşılan görüntünün ardından Aslı Bekiroğlu’ndan açıklama  beklenen açıklama geldi. 

Yaptığı açıklamada “Bu kişiler hakkında adli makamlar nezdinde suç duyurusunda bulunulduğunu ve haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını  kamuoyuna duyurur, basını ve kamuoyunu bu kişilere fırsat ve ikramiye vermemeye davet ederim. Gönderilerinde ismimi ve fotoğrafımı yer vererek benim hakkımda olumsuz bir algı oluşturmak.” cümlelerini kurdu.

Hesabı Hacklenmiş

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun müstehcen fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra, özel iCloud hesabının “hacklendiği” söylendi. Ancak sanatçıdan nasıl “hacklendiğine” ve tehdit edildiğine dair bir açıklama yapılmadı. Bekiroğlu sadece fotoğraf paylaşan ve kötü yorum yapan kişilerden bahsetti. Bu kişilere sürekli olarak maddi ve manevi zararlar için tazminat davası açtığını açıkladı.

Büyük Destek Gördü

Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde yayınladığı müstehcen fotoğrafları ile gündem oldu. Bir anda sosyal medyayı gündem yapan olayın ardından Aslı Bekiroğlu günlerce sohbet etti. Mücadele eden genç oyuncu Aslı Bekiroğlu Can Koçkan ile birlikte çektirdiği müstehcen fotoğrafların sosyal medyaya sızdırılmasının ardından büyük destek gördü. Siber zorbalık durumu iddiasının ardından Aslı Bekiroğlu ilk kez kamera karşısına geçti. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Aslı Bekiroğlu’nun paylaşımı dikkatimizi çekti.

Related posts

Leave a Comment