Aktris Evan Rachel Wood: İstismarcımın adı Marilyn Manson

Evan Rachel Marilyn Manson beni yıllarca çok kötü taciz etti dedi. Hollywood yıldızı  Evan Rachel Wood, eski nişanlısı şarkıcı Marilyn Manson tarafından cinsel tacize uğradığını açıkladı. Wood, “İstismarcımın adı Brian Warner, nam-ı diğer Marilyn Manson. Beni küçük yaştaki gen kızlarla aldatmaya başladı ve yıllarca kötü şekilde taciz etti” dedi. “Westworld” oyuncusu Evan Rachel Wood, Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile kendisinin nişanlısı tarafından aldatıldığını açıkladı.

Wood, eski nişanlısı Manson hakkında yaptığı açıklamada, “İstismarcımın açıkça adı Brian Warner, diğer adıyla herkesin tanıdığı Marilyn Manson. Ben daha gençken beni aldatmaya başladı ve yıllar içinde beni çok kötü bir şekilde taciz etti. Beynim onun söyledikler ile yıkandı ve ona karşı teslim olmaya yönlendirildim. Misilleme, iftira ve tehdit korkusuyla yaşamayı bırakmak istiyorum. Bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve onu daha fazla insanın hayatını mahvetmeyi durdurmak için buradayım.” dedi. 33 yaşındaki aktrisin Instagram’da Manson’ı suçlayarak ve diğer kurbanları seslerini yükseltmeye teşvik etmesinin ardından en az dört kadın  benzer iddialarda bulundu.

İstismarcımın Adı Marilyn Manson

Evan Rachel Wood ve Marily Manson olayları ile hayranlarını şaşırttı. güzel oyuncu Woods’a göre, diğer birkaç içinde kadın dayanışma gösterisi olarak Manson’a karşı cinsel ve psikolojik taciz iddialarında bulundu.

Son olarak Westworld dizisinde rol alan aktör Evan Rachel Wood, Instagram hesabından yıllar önce cinsel tacize uğradığını belirten oldukça önemli olan bir açıklama yaptı. 

Wood, eski nişanlısı Manson için çeşitli iddialarda bulundu. İstismarcımın adı Brian Warner, namı diğer Marilyn Manson benimle genç yaşta ilişki yaşamaya başladı ve yıllar içinde beni hem fiziki hem de psikolojik olarak çok kötü bir şekildee taciz etti.Beynim onun ve arkadaşları tarafından yıkandı. Ona ve onun düşüncelerine teslim olmaya yönlendirildim. İntikam, iftira ve yıldırma korkusuyla yaşamayı bırakmak için artık konuşmaya karar verdim. Bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve daha fazla insanın hayatını mahvetmesini engellemek istiyorum diyerek Marily Manson’a okları yönlendirdi.

Tartışmalı bir şekilde ünlü oyuncunun ABD’li rockçı hakkında yaptığı açıklamada, eski nişanlısı Marilyn Manson, onu genç yaştan itibaren yaptığı korkunç tacizle suçladı. Manson adını kullanan Amerikalı aktris Wood’un bu iddialarından sonra en az dört kadın daha benzer iddialarda bulundu.   Evan Rachel Wood, daha önce iki kez tecavüze uğradığını ve hatta mahkemede ifade verdiğini söyledi ve faillerden birinin  Mason olduğunu söyledi. 

Başkalarıda Korkmadan Konuştu

Bu açıklamanın ardından bazı mankenler de açıklama yaptı. Sarah McNeely, Ashley Lindsay Morgan, fotoğrafçı Ashley Walters ve adını sadece Gabriella olarak veren bir sanatçı  da Manson’ı kendilerini cinsel ve fiziksel taciz etmekle suçladı.Bu iddiaların ardından Manson’ın müzik şirketi Loma Vista Recordings, şarkıcıyla bağlarını kopardıklarını açıkladı. Manson’ın da “Amerikan Tanrıları”nın kadrosundan  çıkarıldığı bildirildi. California Senatörü Susan Rubio da polisten araştırma yapmasını istedi. 

Marilyn Manson, dün Instagram’dan yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı. Manson, tüm ilişkilerinin “tamamen rızaya dayalı” olduğunu söyledi: “Bu iddialar gerçeğin korkunç bir çarpıtılmasıdır.” Özellikle, geçen yıl Manson ile evlenen Lindsay Usich, Instagram’da bu gönderiyi beğendi ve kocasını destekledi. 

Şaşırtıcı İddialar

Manson’ın ellerini cam kırıklarıyla keserek “kan anlaşması” yapmak istediğini söyledi. Ashley Walters ise şarkıcının kendisini partneriyle cinsel ilişkiye girmeye zorladığını iddia etti. Ashley Lindsay Morgan, Manson’ın Yahudi olmasına rağmen  Nazi ürünleri satın almasını sağladığını açıkladı.

Related posts

Leave a Comment